Onze partnersOm jou de beste service te geven werken wij samen met partners. Wij zijn heel goed in ons vak, en zij zijn heel goed in hun vak! Zo werken we bijvoorbeeld samen met fotografen om de beste foto's van jouw woning te maken. Benieuwd naar al onze partners?

Fotostudio Gerard Vlaar De partner die voor ons (exclusief) professionele woningfotografie verzorgt.

Interieur34 Onze partner die begrijpt hoe je door de ogen van een koper kijkt en hoe een woning perfect verkoopklaar wordt gemaakt.

Adviesgroep Het Raadhuis De betrouwbare partner op financieel gebied. Naast hypotheekbemiddeling ook een uitstekende partij voor verzekeringen en andere financiële zaken.

Rabobank Met veel plezier werken we samen met de professionals van de Rabobank.

BKD Keuringen De specialisten van Bouwtechnisch Keuringsburo Dekker controleren alle bouwkundige aspecten van de woning. Ze doen een uitgebreide controle mits bereikbaar. De bevindingen worden begrijpelijk in een rapport beschreven.

R&R Bouwadvies Voor bouwtechnische inspecties, bouwbegeleiding, energielabels en meer. Zodat jij je alleen bezig hoeft te houden met de leuke kant van jouw nieuwe woondroom.

Notariskantoor Quitz
Bij Notariskantoor Quitz word je persoonlijk geholpen, de medewerkers kennen je dossier en zullen je altijd snel en efficiënt helpen.

Actus Notarissen
Actus Notarissen is één van de grotere Nederlandse notariskantoren. Ze staan garant voor een optimale dienstverlening en expertise op alle vakgebieden.

Vivaldi Notarissen
Bij Vivaldi Notarissen bevind je je aan het goede adres voor uiterst scherpe tarieven en een professionele afwikkeling van veel voorkomende notariële werkzaamheden, zoals de aankoop van een woning, een hypotheek of een samenlevingscontract.

TRADRE Energieadvies biedt energielabels, verduurzamingsadvies en meetrapporten aan, terwijl TRADRE EnergieBouw deze adviezen kan omzetten in daadwerkelijke bouwkundige verduurzamingsmaatregelen.

Wil jij ook met ons samenwerken? Bel ons via 072 - 571 2300 of vul het formulier hieronder in.

Neem contact met ons op

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct