Onze partnersOm jou de beste service te geven werken wij samen met partners. Wij zijn heel goed in ons vak, en zij zijn heel goed in hun vak! Zo werken we bijvoorbeeld samen met fotografen om de beste foto's van jouw woning te maken. Benieuwd naar al onze partners?

Fotostudio Gerard Vlaar: De partner die voor ons (exclusief) professionele woningfotografie verzorgt.

Interieur34: Onze partner die begrijpt hoe je door de ogen van een koper kijkt en hoe een woning perfect verkoopklaar wordt gemaakt.

Adviesgroep Het Raadhuis: De betrouwbare partner op financieel gebied. Naast hypotheekbemiddeling ook een uitstekende partij voor verzekeringen en andere financiële zaken.

Rabobank: Met veel plezier werken we samen met de professionals van de Rabobank.

MFI: Al meer dan 25 jaar expert in verzekeringen, hypotheken, assurantiën, pensioenen en overige financiële dienstverlening zowel particulier als zakelijk.

Abbink Adviesgroep: De prettige goed onderlegde partner met kennis van zaken in het hypotheeksegment.

Tekenburo Erwin Jonkman: De bekende bouwkundig tekenaar van de regio, welke bij elke verbouwing of nieuwbouw de juiste tekeningen kan verzorgen en ook prima contacten heeft met de gemeente.

BKD Keuringen: De specialisten van Bouwtechnisch Keuringsburo Dekker controleren alle bouwkundige aspecten van de woning. Ze doen uitgebreide controle mits bereikbaar. De bevindingen worden begrijpelijk in een rapport beschreven.

Wil jij ook met ons samenwerken? Bel ons via 072 - 571 2300 of vul het formulier hieronder in.

Neem contact met ons op

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct