Combideal: Verkopen en aankopen in éénCliq Combideal Korting 500 1

Verhuisplannen?

Heb je verhuisplannen? Leuk! De markt is weer volop in beweging. Ga je eerst je huidige woning verkopen of ga jij eerst jouw droomhuis aan de haak slaan? In deze markt staan woningen weer iets langer te koop, waardoor jij niet op voorhand al direct hoeft aan te kopen. Dat wil niet zeggen dat je nu vooraan in de rij staat als je een woning wilt aankopen. Deze onzekere factoren zijn lastig, maar onze makelaars weten raad. Wij kennen de (regionale) markt als geen ander en kijken graag mee wat in jouw situatie slim is. Als wij jou tijdens het complete aan- en verkoopproces mogen bijstaan, profiteer je bovendien van onze all-in combideal.

Totale ontzorging: koop en verkoop op één plek!

Het klinkt best logisch. Als jij je woning wilt verkopen, wil je over het algemeen ook direct een woning aankopen. Met onze combideal begeleiden wij je zowel bij de verkoop van je huidige woning als bij de aankoop van een nieuwe woning. We kennen jouw situatie goed, waardoor we uitstekend kunnen inspelen op jouw wensen en behoeften.

Deze voordelen wil je niet missen:

  • Praktische timing: wij sluiten de aan- en verkoop op elkaar aan. Je verhuist maar één keer. We stemmen de passeerdata en voorbehouden op elkaar af.
  • All-in: wij ontzorgen je volledig.
  • Met een heldere opbrengstverwachting weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.
  • Wij bereiden de verkoop volledig voor, waarbij we rekening houden met de tijdstermijn voor de aankoop.
  • Extra voordeel: een flinke korting op ons tarief. Bespaar honderden euro’s!

Waarom kiezen voor de all-in combideal?

In één keer klaar voor verkoop en aankoop!

Met de all-in combideal van CLIQ makelaars ben jij in één keer klaar voor de verkoop van je woning én aankoop van je droomwoning. Als je jouw woning liever in de stille verkoop zet terwijl wij op zoek gaan naar je droomhuis, is dat uiteraard ook mogelijk. Met stille verkoop kunnen wij alvast de interesse peilen in je woning, voordat je het definitief wilt verkopen.

Combideal CLIQ 2

Direct van alle voordelen van de all-in combideal profiteren?

Neem contact op met onze makelaars via 072 - 571 2300 of via info@cliqmakelaars.nl

De makelaars van CLIQ makelaars kijken graag samen met jou naar de beste mogelijkheden voor de verkoop van je huis en de aankoop van jouw droomhuis.

Meer informatie of direct een afspraak inplannen? Laat hieronder je gegevens achter:

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct