0 +

huizen in de verkoop

0 +

huizen verkocht afgelopen jaar

0 +

volgers op social media

De makelaar van Heerhugowaard

In Heerhugowaard en omgeving is CLIQ makelaars jouw makelaar. Als makelaars vinden wij dat mensen vóór woningen gaan. Wij houden rekening met jouw wensen, welke vraag jij ook hebt. Op basis van jouw verhaal en voorkeuren gaan we samen voor het beste resultaat. Of dit nu gaat om het aankopen, verkopen of taxatie van een woning in Heerhugowaard en omgeving. Bij ieder traject geven we passend advies en deskundige begeleiding.

  Kennismaken?

  Meer weten over onze dienstverlening? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek of bel ons direct op 072 - 571 2300. Hopelijk tot snel!

  Ons team van professionals is begaan met jouw thuis!

  Emile Dijkstra

  Emile Dijkstra

  Makelaar / Taxateur RM/RT

  Emile Dijkstra

  Makelaar / Taxateur RM/RT
  Ik ben een gedreven persoon met passie en een hart voor het vak van makelaar! Voor mij is 100% inzet en aandacht vanzelfsprekend voor al onze klanten.
  Brenda Klaver

  Brenda Klaver

  Assistent Register Makelaar Taxateur

  Brenda Klaver

  Assistent Register Makelaar Taxateur
  Ik ben al 19 jaar werkzaam in de makelaardij en heb bij diverse kantoren ervaring opgedaan als assistent makelaar. Bij CLIQ makelaars maak ik deel uit van een enthousiast team. Ik ben je graag van dienst.
  Denise de Koning

  Denise de Koning

  Commercieel Medewerkster Binnendienst

  Denise de Koning

  Commercieel Medewerkster Binnendienst
  Ik ben een sportieve duizendpoot die blij wordt van een goed georganiseerde binnendienst. Ik ben enthousiast, nauwkeurig en betrokken en houdt van de dynamische werkzaamheden in de makelaardij. Ik sta graag voor je klaar!
  Sascha Nietfeld-Gooijer

  Sascha Nietfeld-Gooijer

  Zelfstandige / Assistent Register Makelaar Taxateur

  Sascha Nietfeld-Gooijer

  Zelfstandige / Assistent Register Makelaar Taxateur
  Ik ben echt een teamspeler. Binnen het team van CLIQ makelaars ben ik echt de spil tussen de binnen en de buitendienst. Ik werk veel in het veld waar ik bezichtigingen doe van onze te koop staande woningen. Ik help iedereen graag bij het zoeken naar een woning binnen zijn of haar mogelijkheden.

  Wat onze klanten vinden

  10 Stefan Koopman Veertakker 15 17 aug. 2021

  Met CLIQ makelaars hebben wij ook deze keer weer zeer goede ervaringen. Je merkt meteen dat je met een specialist te maken hebt. Zeer prettig in de omgang. 👍

  9.8 Mevr. S.A. Goos-Dol Lindenlaan 24 18 apr. 2021

  Super goed , fijne begeleiding en heel positief en enthousiast personeel . Mooie foto reportage en vakkundige begeleiding met de verkoop !

  Passie voor het vak
  Wij houden van wat we doen. Die passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan; wij hebben oprechte aandacht voor jouw situatie. We nemen de tijd voor onze klanten en bezichtigingen. Binnen ons team hebben we korte lijntjes. Iedereen is op de hoogte van jouw traject en geen vraag blijft onbeantwoord. Het is onze missie om elke klant van A tot Z te ontzorgen en staan daarom 6 dagen in de week voor je klaar.
  Specialistisch topteam
  Ons team bestaat uit specialisten. Wij zijn bouwkundig onderlegd, hebben jarenlange ervaring met het ver- en aankopen van woningen en hebben de benodigde juridische kennis. Elk jaar houden we onze kennis op niveau, zodat we je altijd goed kunnen adviseren. We zijn een laagdrempelig kantoor, je kunt met een gerust hart bij ons binnen lopen met al je woonvragen, we zijn er voor je.
  Local heroes
  Wij wonen en werken in deze omgeving en zijn lokaal betrokken. Samenwerken doen we met de beste lokale partners. Verkoopstyling is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Ook werken we samen met de beste fotograaf van de regio. Wij zetten alle mogelijke middelen in om een optimaal resultaat te behalen. We kunnen je alles vertellen over de ins en outs van elke straat of wijk. Deze kennis zetten we graag voor jou in.

  Benieuwd naar onze dienstverlening?

  Wij staan voor je klaar!

  Voor vragen over onze dienstverlening of over ons bedrijf kan je altijd terecht bij Brenda en Denise.

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  CLIQ makelaars b.v.
  J. Duikerweg 5
  1703 DH Heerhugowaard

  Back to top

  Wat is mijn huis waard?

  Bereken direct