Met onze diensten bieden wij jou een complete serviceOnze diensten

Met ons enthousiaste en betrokken team zijn wij elke dag opnieuw bezig om al onze klanten te ontzorgen. Omdat we jouw situatie kennen, denken we echt met je mee. Dat vinden onze klanten ook, zij beoordelen ons gemiddeld met een 9,5.

Jouw thuis is uniek. Wij vinden dat jouw huis ook een unieke verkoopstrategie verdient. Samen met jou bepalen we wat het meest effectief is; en dat is elke voor elke woning weer anders.

Meer lezen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Het is een grote stap en er komt heel wat bij kijken. Wij van CLIQ makelaars begeleiden en adviseren je graag bij de grootste aankoop van je leven.

Meer lezen

Binnen 5 minuten de waarde van je woning weten? Bereken het gemakkelijk en snel online. De waarde-indicatie verschijnt direct in je inbox.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Onze makelaar komt graag langs om deze voor je te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je woning. De waardebepaling is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Meer lezen

Onze stylist helpt je graag je woning nog aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Ook in deze tijd is dat een waardevolle dienst, want meer kijkers voor jouw woning betekent vaak ook een hogere verkoopprijs.

Meer lezen

CLIQ makelaars kan jou begeleiden bij nieuwbouwontwikkeling, bouwbegeleiding, milieuzaken en bestemmingsplanwijzigingen. Wij begeleiden in dit traject zowel particulieren als (grote landelijk opererende) bedrijven.

Meer lezen

Heb jij een taxatie nodig voor jouw nieuwe woning of voor een hypotheekwijziging? CLIQ makelaars in Heerhugowaard levert snel en vakkundig een gevalideerd taxatierapport dat door alle banken geaccepteerd wordt. Bij ons staat kwaliteit altijd op nummer 1.

Meer lezen

Ben je op zoek naar een woning in Heerhugowaard en omgeving? Schrijf je in en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod passend bij jouw wensen in je mailbox.

Meer lezen

Je woning verkopen met NVM Online Bieden zorgt voor een transparante manier van verkopen. Geïnteresseerden kunnen zien wat anderen hebben geboden en deze informatie gebruiken om hun eigen bod uit te brengen.

Meer lezen

Wil jij jouw vastgoed slim en veilig verhuren aan de juiste partij? Schakel ons in, wij zijn volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving zodat jij zonder zorgen de sleutels uit handen kan geven.

Meer lezen

CLIQ makelaars heeft van gemeente Dijk en Waard de opdracht gekregen om begeleiding te bieden bij de terugverkoop van de woningen aan de gemeente, danwel om de mogelijkheden te bespreken om volledig eigenaar te worden van de woning.

Meer lezen

De gemeente Dijk en Waard heeft CLIQ makelaars ingeschakeld voor de verkoop van de appartementen gelegen aan de Bergmolen in Heerhugowaard. Indien je interesse hebt in een appartement kun je dat bij ons kenbaar maken.

Meer lezen

De gemeente Dijk en Waard heeft CLIQ makelaars ingeschakeld voor de verkoop van de appartementen gelegen aan de Bergmolen in Heerhugowaard. Indien je interesse hebt in een appartement kun je dat bij ons kenbaar maken.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem contact met ons op

Heb jij vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

9.5 Anoniem Weidemolen 9 05 jan. 2023

Door de veranderende wereld was het verkopen van het huis opeens geen broodje meer. De begeleiding en de rust was erg belangrijk voor ons om tot het juiste resultaat te komen. Je denkt al snel zal ons...

9.0 Anoniem Platanenlaan 104 05 jan. 2023

Contact verliep goed, duidelijke open en eerlijke communicatie. Fijn in de omgang en een snelle afhandeling

9.0 Dhr. Boerdijk Middenweg 257 s 22 dec. 2022

Super fijn en goed geholpen. Het contact verliep zonder enige problemen en bij vragen vanuit onze kant werden we goed geholpen en te woord gestaan.

10 Dhr. Spaan Baangracht 67 15 dec. 2022

Contact liep vlekkeloos, deskundige medewerksters, goede en heldere communicatie en alles perfect geregeld. Cliq werk met handige en overzichtelijke systemen waardoor je als klant goed op de hoogte...

10 Dhr. Henk Jong Henriëtte Henriquez Pimenteltuin 36 06 dec. 2022

Ik beveel deze makelaar aan! Een deskundige en vriendelijke begeleiding door Sascha, Emile en ook de overige medewerkers van het team. Snelle en laagdrempelige communicatie. Fraaie verkoopbrochure.

10 Anoniem Zuijder Vlaerdinge 33 02 dec. 2022

Emiel en Sascha van CLIQ makelaars hebben ons deskundig en vriendelijk begeleid bij de verkoop van ons huis. Het hele team is betrokken en laagdrempelig in de communicatie.

10 Anoniem Stella Agsteribbeland 42 22 nov. 2022

Een fijne betrokken makelaar. Dit geldt voor Sascha en Emile maar ook de dames op kantoor. Zodra je belt weten ze direct wie je bent. Sascha en Emile doen alles in goed overleg en kijken perfect mee...

10 Mevr. Glorie Dennenlaan 9 18 nov. 2022

Wij zijn zeer tevreden met CLIQ makelaars. Wij zijn goed geholpen en voor vragen konden we altijd goed terecht. Kortom hele fijne en goeie deskundige makelaar

10 Anoniem Noorderlicht 45 17 nov. 2022

Het hele cliq team is fantastisch. Indien je vragen hebt staan ze allemaal voor je klaar. Top team.

10 Mevr. Anna Ko Middenweg 592 03 nov. 2022

Entire Cliq Makelaars teams are professional and able to deeply trust. Always able to ask any flexibilities and support. Strongly recommend !

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct