Wil je jouw huis verkopen? Wij bieden speciale acties aan.Onze acties

Wil jij een huis verkopen of aankopen? Wij hebben een aantal acties die dit traject voordeliger voor je maken. Kijk snel welke actie bij jou past.

Combideal

Het klinkt best logisch. Als jij je woning wilt verkopen, wil je over het algemeen ook direct een woning aankopen. Met onze combideal begeleiden wij je zowel bij de verkoop van je huidige woning als bij de aankoop van een nieuwe woning.

Bekijk onze klantenreviews

10 Anoniem van Ostadelaan 12 10 mrt. 2023

contact gehad met meerdere mensen die bij cliq makelaar werken. allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Stellen je op een prettige manier gerust in deze spannende fase, begeleiden je prettig in dit...

9.8 Anoniem Rubensstraat 51 15 feb. 2023

Vakkundige mensen. Iedereen die werkzaam is bij Cliq denkt echt mee, zijn super vriendelijk en behulpzaam. Met vlag en wimpel beste makelaarskantoor van Heerhugowaard.

9.0 Anoniem Dokter Lohmanstraat 6 03 feb. 2023

Alleen jammer dat de prijzen gedaald zijn ,eerder was t beter Daar kan de makelaarniets aan doen toch

9.8 Anoniem Wiggersgroet 19 24 jan. 2023

Heel goed contact met alle medewerkers van Cliq makelaar!! Gemoedelijk, vriendelijk en professioneel. Dank aan Emile, en alle medewerkers! Klasse!

10 Dhr. Eshuis Koenenlaan 20 11 jan. 2023

Dit was voor mij de 2e keer dat ik door CLIQ makelaars mijn huis liet verkopen. Ik ben hier zeer tevreden over. Afspraken zijn duidelijk, recht door zee en eerlijk zodat er ook geen miscommunicatie...

9.5 Anoniem Weidemolen 9 05 jan. 2023

Door de veranderende wereld was het verkopen van het huis opeens geen broodje meer. De begeleiding en de rust was erg belangrijk voor ons om tot het juiste resultaat te komen. Je denkt al snel zal ons...

9.0 Anoniem Platanenlaan 104 05 jan. 2023

Contact verliep goed, duidelijke open en eerlijke communicatie. Fijn in de omgang en een snelle afhandeling

9.0 Dhr. Boerdijk Middenweg 257 s 22 dec. 2022

Super fijn en goed geholpen. Het contact verliep zonder enige problemen en bij vragen vanuit onze kant werden we goed geholpen en te woord gestaan.

10 Dhr. Spaan Baangracht 67 15 dec. 2022

Contact liep vlekkeloos, deskundige medewerksters, goede en heldere communicatie en alles perfect geregeld. Cliq werk met handige en overzichtelijke systemen waardoor je als klant goed op de hoogte...

10 Dhr. Henk Jong Henriëtte Henriquez Pimenteltuin 36 06 dec. 2022

Ik beveel deze makelaar aan! Een deskundige en vriendelijke begeleiding door Sascha, Emile en ook de overige medewerkers van het team. Snelle en laagdrempelige communicatie. Fraaie verkoopbrochure.

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct