Wat is jouw huis waard? Vraag een gratis waardebepaling aanGratis waardebepaling van jouw huis

Wil jij weten wat jouw huis waard is? Vraag dan een waardebepaling aan bij CLIQ makelaars. Tijdens dit gesprek geven wij een duidelijke indruk van de huidige waarde en de mogelijkheden van jouw woning. Helemaal gratis! Tijdens een waardebepaling stellen we de waarde van jouw woning vast aan de hand van de volgende punten:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen in de omgeving.
  • De onderhoudsstaat van het huis.
  • Kansen tot verbetering van de woning.
  • De populariteit van het dorp, de wijk of de stad.
  • De gewenste verkooptermijn.

Wat houdt een waardebepaling precies in?

Na het plannen van de afspraak, komt onze makelaar bij jou langs om de woning op te nemen. Hij of zij adviseert over de te hanteren verkoopprijs na schatting van de waarde van jouw woning. Let wel op, deze schatting is dus geen taxatie!

Een passende verkoopstrategie

Na het onderzoek van de woning, zal de makelaar de bevindingen met jou doornemen. Hierbij worden de sterke en zwakke punten van jouw woning besproken en wordt aan de hand van jouw persoonlijke situatie en woonwensen de juiste verkoopstrategie in kaart gebracht. Hierna kun jij volledig geïnformeerd beslissen of je met ons in zee wilt gaan.

Huisje op bureau

Plan een vrijblijvende afspraak in

We komen graag bij je langs voor een waardebepaling

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op, dan bellen wij je om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Plan je gratis waardebepaling

De dienstverlening van CLIQ makelaars

Passie voor het vak
Wij houden van wat we doen. Die passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan; wij hebben oprechte aandacht voor jouw situatie. We nemen de tijd voor onze klanten en bezichtigingen. Binnen ons team hebben we korte lijntjes. Iedereen is op de hoogte van jouw traject en geen vraag blijft onbeantwoord. Het is onze missie om elke klant van A tot Z te ontzorgen en staan daarom 6 dagen in de week voor je klaar.
Specialistisch topteam
Ons team bestaat uit specialisten. Wij zijn bouwkundig onderlegd, hebben jarenlange ervaring met het ver- en aankopen van woningen en hebben de benodigde juridische kennis. Elk jaar houden we onze kennis op niveau, zodat we je altijd goed kunnen adviseren. We zijn een laagdrempelig kantoor, je kunt met een gerust hart bij ons binnen lopen met al je woonvragen, we zijn er voor je.
Local heroes
Wij wonen en werken in deze omgeving en zijn lokaal betrokken. Samenwerken doen we met de beste lokale partners. Verkoopstyling is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Ook werken we samen met de beste fotograaf van de regio. Wij zetten alle mogelijke middelen in om een optimaal resultaat te behalen. We kunnen je alles vertellen over de ins en outs van elke straat of wijk. Deze kennis zetten we graag voor jou in.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct