Taxatie van jouw woning

Heb jij een taxatie nodig voor jouw nieuwe woning of voor een hypotheekwijziging? CLIQ makelaars in Heerhugowaard levert snel en vakkundig een gevalideerd taxatierapport dat door alle banken geaccepteerd wordt. Bij ons staat kwaliteit altijd op nummer 1.

Onze gecertificeerde en beƫdigde taxateur doet uitgebreid onderzoek. Wij letten nadrukkelijk op essentiƫle informatie zoals: erfdienstbaarheden, locatie, bouwkundige staat, bestemmingsplan, bodeminformatie en marktontwikkelingen bij alle taxaties. Wij voeren jouw taxatie snel en vakkundig uit en wij werken met vaste tarieven. Wij taxeren binnen een straal van 20 kilometer vanaf ons kantoor. De gemeenten waar wij wekelijks taxeren zijn Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk en Koggenland.

Direct een taxatie aanvragen?

Huis laten taxeren?

Waarom een taxatie?
Lees hieronder waarom je een taxatie nodig hebt of waarom het handig is. Elke situatie heeft zijn eigen reden, daarom denken we graag met jou mee.
NWWI Gecertificeerd
Onze taxaties zijn gevalideerd door het NWWI.
Gevalideerde taxatie
Een gevalideerde taxatie is niet goedkoop, maar wij werken voor een vast en scherp tarief. Geen nare verrassingen achteraf dus.

Veelgestelde vragen

Wanneer heb ik een taxatie nodig?

Wanneer je de financiering aanvraagt voor je nieuwe woning is er een gevalideerd taxatierapport nodig. Naast het aanvragen van een hypotheek is een taxatie ook nodig bij het oversluiten van een hypotheek. Daarnaast wordt een taxatie vaak gebruikt om de boedelverdeling vast te stelen bij een scheiding of overlijden.

Wat is een gevalideerd taxatierapport?

Het taxatierapport dient gevalideerd te zijn, wat betekent dat jouw woning is getaxeerd door een makelaar/taxateur die is aangesloten bij een onafhankelijk validatie-instituut. Dit instituut controleert of de taxatie op een uniforme manier is uitgevoerd, zodat er zekerheid is dat de waarde van woningen allemaal op dezelfde manier worden bepaald. Hiermee worden frauduleuze praktijken voorkomen.

Wat zijn de kosten voor een taxatie?

Je bent op zoek naar een taxateur in Heerhugowaard en omgeving, maar wil niet teveel geld kwijt zijn. Een taxatie is nooit goedkoop. Wij bieden echter een vast en scherp tarief.

Kan ik ook een taxateur uit een andere regio inschakelen?

Nee, dit is niet mogelijk. Geldverstrekkers eisen dat een makelaar/taxateur veel kennis heeft van de omgeving. Om dit te waarborgen mogen taxateurs enkel binnen een straal van 20 kilometer van hun vestiging taxeren.

Meer informatie aanvragen

Taxatie aanvragen vandenheuvel

Wij taxeren woningen in een straal van 20 km rondom Heerhugowaard.

Meteen een afspraak maken?

Emile staat voor je klaar!

Dit vinden onze klanten

10 Stefan Koopman Veertakker 15 17 aug. 2021

Met CLIQ makelaars hebben wij ook deze keer weer zeer goede ervaringen. Je merkt meteen dat je met een specialist te maken hebt. Zeer prettig in de omgang. 👍

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct