Waarom een aankoopmakelaar?

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar heeft veel kennis van de woningmarkt in de regio en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Wij brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Je bent er snel bij
Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar al wat er te koop komt te staan.

Een nieuwe woning kopen? Schakel CLIQ in om je bij te staan als aankoopmakelaar

Ben jij op zoek naar een koopwoning in Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk of omliggende gemeentes en wil je goede aankoopbegeleiding in de huidige, hectische woningmarkt? Schakel dan CLIQ makelaars in als jouw aankoopmakelaar. Wij bieden (juridische en bouwkundige) kennis van de markt, vakkundigheid en zijn als één van de eersten op de hoogte van het nieuwe aanbod in ons werkgebied. Bovendien adviseren wij jou over de reële waarde en de biedingen, waardoor jij nooit teveel betaalt. Zo verdienen wij ons terug! En koop je geen “kat in de zak”.

Verhuizen

Wat biedt CLIQ makelaars?

Na eindeloos speuren op Funda, ben je eindelijk het huis tegengekomen waar je naar zocht. Nu begint het proces echter pas. Want je moet er op tijd bij zijn, maar wilt ook zeker weten dat er geen onvoorziene risico's kleven aan de woning. En wat is een juist openingsbod? Met onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar en onze bouwkundige kennis begeleiden we je graag bij deze grote stap.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

  • Wij gaan doelgericht met jou op zoek naar jouw droomwoning, wij zorgen dat jij als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod.
  • Wij gaan mee naar bezichtigingen.
  • Wij signaleren mogelijke bouwkundige gebreken en voorkomen hiermee een miskoop.
  • Wij geven advies over de biedingen en onderhandelen voor je.
  • Wij verzorgen een nauwkeurige controle van de koopakte.
  • Wij zijn aanwezig bij de opleverinspectie van de woning en begeleiden je bij de afwikkeling.

Hulp nodig bij de aankoop van jouw woning?

Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Wat onze klanten vinden:

10 Aankoopklant Heemraadssingel 82 b, Heerhugowaard 29 jan. 2024

Het team van CLIQ makelaars is beduidend beter dan andere makelaars. Betrokken, professioneel, adviserend, vriendelijk en op tijd gedurende het gehele traject. Het heeft echt het verschil gemaakt bij deze grote aankoop in ons leven.

10 Walter Brattinga Heemraadssingel 196 C, Heerhugowaard 06 dec. 2023

De makelaar is zeer professioneel en heeft veel bouwkundige kennis. Geeft praktische tips en denkt mee in alle aspecten bij aankoop van een woning. Ook met het oog op de toekomst. Investeert in de relatie om onze wensen goed te begrijpen en daarmee onze belangen te behartigen in het keuze- en onderhandelingsproces. Zeer plezierig contact, komt afspraken na en heeft een uitstekende back-office die alles goed opvolgt. Dit is hoe begeleiding moet zijn bij grote beslissingen in je leven.

10 Jolanda & Dennis Fabel Haagwinde 23, Oudkarspel 15 sep. 2023

Nadat we ons droomhuis hadden gevonden op Funda heeft Emile van Cliq Makelaars het aankoop proces in gang gezet. We zijn eerst zelf gaan kijken en de 2e bezichtig hebben we samen met Emile gedaan, er werd ruim de tijd genomen om het hele huis goed te onderzoeken. Dat gaf ons het vertrouwen om de onderhandeling voor de aankoop ook voort te zetten.
Het is wel een proces waar je als onervaren huizenkopers echt goed hulp bij kan gebruiken om de rust te bewaren. Emile heeft ons daarin echt heel goed begeleid en zodoende zijn we er in geslaagd om de aankoop van ons droomhuis te realiseren.
We zijn het hele enthousiaste team Cliq makelaars daarom ook heel erg dankbaar voor hun inzet !!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct