Verkopen met CLIQ makelaars

Passie voor het vak
Wij houden van wat we doen. Die passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan; wij hebben oprechte aandacht voor jouw situatie. We nemen de tijd voor onze klanten en bezichtigingen. Binnen ons team hebben we korte lijntjes. Iedereen is op de hoogte van jouw traject en geen vraag blijft onbeantwoord. Het is onze missie om elke klant van A tot Z te ontzorgen en staan daarom 6 dagen in de week voor je klaar.
Specialistisch topteam
Ons team bestaat uit specialisten. Wij zijn bouwkundig onderlegd, hebben jarenlange ervaring met het ver- en aankopen van woningen en hebben de benodigde juridische kennis. Elk jaar houden we onze kennis op niveau, zodat we je altijd goed kunnen adviseren. We zijn een laagdrempelig kantoor, je kunt met een gerust hart bij ons binnen lopen met al je woonvragen, we zijn er voor je.
Local heroes
Wij wonen en werken in deze omgeving en zijn lokaal betrokken. Samenwerken doen we met de beste lokale partners. Verkoopstyling is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Ook werken we samen met de beste fotograaf van de regio. Wij zetten alle mogelijke middelen in om een optimaal resultaat te behalen. We kunnen je alles vertellen over de ins en outs van elke straat of wijk. Deze kennis zetten we graag voor jou in

Huis verkopen met CLIQ makelaars

Jouw thuis is uniek. Logisch dat jouw huis ook een unieke verkoopstrategie verdient. Samen met jou bepalen we wat het meest effectief is; en dat is elke voor elke woning weer anders.

Hoe verkoopt CLIQ makelaars jouw woning?

Wij zetten jouw huis in de spotlights. Aantrekkelijke (360 graden) foto’s, een video of een digitale brochure; alles is mogelijk. Ook drone foto's voegen wij bij al onze woningen toe. We zorgen voor een sprekende tekst over jouw woning en de buurt en het perfecte plaatje; we halen alles uit de kast!

Maak kennis met de makelaar

Of bepaal eerst de waarde van jouw woning

Neem contact met ons op, en we kijken samen naar de beste oplossing

Wat onze klanten vinden

10 Anoniem Zuidwijkring 214 05 jul. 2022

Een klein kantoor met korte lijnen. Voor de verkoop van mijn huis zocht ik vooral naar begeleiding in het verkoopproces. Alles werd besproken op voorhand en wanneer ik advies of hulp nodig had bij het...

10 Anoniem Buddlejalaan 82 20 jun. 2022

Na wat mindere ervaringen in het verleden met makelaars was fit een goede ervaring. De contacten verliepen soepel en we konden altijd bellen als er iets niet duidelijk was. Dit was allemaal heel fijn....

9.8 Anoniem Pinksterblomstraat 35 10 mei 2022

Het contact met emile was zeer prettig. Duidelijk en direct! Echt een man die weet van aanpakken. Een belletje was genoeg om direct actie te ondernemen. Een tevreden verkoop!

Opvallen met een eigen woning website

Wij maken voor al onze te verkopen woningen een eigen woning website. Naast de foto's, video's en verkoop tekst vind je op deze website ook informatie over voorzieningen in de buurt, vervoersmogelijkheden, buurtstatistieken en verkoopdocumentatie zoals de lijst van zaken en een vragenlijst voor de verkoop van een woning. Met de zonnegrens tool kan je ook al meteen zien hoe de zonneschijn en schaduwval bij de woning is. Dat is nog eens indruk maken!

Bekijk een eigen woning website

Of ga vrijblijvend in gesprek met de makelaar

09062021 Cliq 8526 1

Met onze dienstverlening willen we jou ontzorgen

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een goede verkoop vanaf het eerste tot het laatste moment goed moet worden begeleid. Wij handelen het traject van verkoop daarom echt met jou af, van wens tot sleuteloverdracht. Alle stappen daartussen zijn ons vak. Wij zijn 6 dagen in de week bezig met de verkoop en aankoop van woningen. Iedereen krijgt bij ons de aandacht die hij of zij verdient. Wil jij onze dienstverlening graag zelf ervaren? Vraag dan een vrijblijvende waardebepaling aan.

Wij zorgen voor de CLIQ tussen huis en hart

Met een goed gevoel je woning verkopen

Wil jij jouw woning verkopen? Denk dan aan CLIQ makelaars. Wij komen graag vrijblijvend bij jou langs om te vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het formulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct