Verkopen met CLIQ makelaars

Passie voor het vak
Wij houden van wat we doen. Die passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan; wij hebben oprechte aandacht voor jouw situatie. We nemen de tijd voor onze klanten en bezichtigingen. Binnen ons team hebben we korte lijntjes. Iedereen is op de hoogte van jouw traject en geen vraag blijft onbeantwoord. Het is onze missie om elke klant van A tot Z te ontzorgen en staan daarom 6 dagen in de week voor je klaar.
Specialistisch topteam
Ons team bestaat uit specialisten. Wij zijn bouwkundig onderlegd, hebben jarenlange ervaring met het ver- en aankopen van woningen en hebben de benodigde juridische kennis. Elk jaar houden we onze kennis op niveau, zodat we je altijd goed kunnen adviseren. We zijn een laagdrempelig kantoor, je kunt met een gerust hart bij ons binnen lopen met al je woonvragen, we zijn er voor je.
Local heroes
Wij wonen en werken in deze omgeving en zijn lokaal betrokken. Samenwerken doen we met de beste lokale partners. Verkoopstyling is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Ook werken we samen met de beste fotograaf van de regio. Wij zetten alle mogelijke middelen in om een optimaal resultaat te behalen. We kunnen je alles vertellen over de ins en outs van elke straat of wijk. Deze kennis zetten we graag voor jou in

Huis verkopen met CLIQ makelaars

Jouw thuis is uniek. Logisch dat jouw huis ook een unieke verkoopstrategie verdient. Samen met jou bepalen we wat het meest effectief is; en dat is elke voor elke woning weer anders.

Hoe verkoopt CLIQ makelaars jouw woning?

Wij zetten jouw huis in de spotlights. Aantrekkelijke (360 graden) foto’s, een video of een digitale brochure; alles is mogelijk. Ook drone foto's voegen wij bij al onze woningen toe. We zorgen voor een sprekende tekst over jouw woning en de buurt en het perfecte plaatje; we halen alles uit de kast!

Maak kennis met de makelaar

Of bepaal eerst de waarde van jouw woning

Neem contact met ons op, en we kijken samen naar de beste oplossing

Wat onze klanten vinden

10 Aankoopklant Heemraadssingel 82 b, Heerhugowaard 29 jan. 2024

Het team van CLIQ makelaars is beduidend beter dan andere makelaars. Betrokken, professioneel, adviserend, vriendelijk en op tijd gedurende het gehele traject. Het heeft echt het verschil gemaakt bij deze grote aankoop in ons leven.

10 Mevr. Tabak Burgplantsoen 45 18 jan. 2024

Zeer deskundig en betrokken bij hele traject, van zowel aankoop als verkoop huis. Helder, duidelijk advies ontvangen en fijn contact gehad gedurende de gehele periode.

8.8 Anoniem Hoefstraat 18 28 dec. 2023

Het contact met het gehele team van Cliq was heel goed met betrekking tot deskundigheid, bereikbaarheid en klantvriendelijkheid. De afspraken en adviezen waren helder en leidden tot een mooi...

9.5 Anoniem Van Ostadelaan 396 26 dec. 2023

Bij CLIQ makelaars hebben ze echt verstand van de markt en werd de verkoopwaarde daardoor goed ingeschat. in combinatie met hun persoonlijke begeleiding en ruime netwerk kregen we de juiste...

10 Anoniem Bosgroet 80 22 dec. 2023

Goed contact. Menselijk, invoelend mee levend en deskundig. Juiste mensen op de juiste plekken. Erg blij met het geduld en helderheid.

10 Bob Kluft Urkstraat 40 13 dec. 2023

Dit is HET makelaarskantoor wat je weinig tegenkomt. Er is veel tijd voor de verkopers EN de kopers. Perfecte begeleiding van het hele project. Goeie ideen van Emile en Team. Tijdens bezichtigingen is...

10 Walter Brattinga Heemraadssingel 196 C, Heerhugowaard 06 dec. 2023

De makelaar is zeer professioneel en heeft veel bouwkundige kennis. Geeft praktische tips en denkt mee in alle aspecten bij aankoop van een woning. Ook met het oog op de toekomst. Investeert in de relatie om onze wensen goed te begrijpen en daarmee onze belangen te behartigen in het keuze- en onderhandelingsproces. Zeer plezierig contact, komt afspraken na en heeft een uitstekende back-office die alles goed opvolgt. Dit is hoe begeleiding moet zijn bij grote beslissingen in je leven.

9.0 Gerard Stet Mahonialaan 59 27 okt. 2023

Ging allemaal goed snel verkocht en goede service ook de collega, s verrichten goed werk dus ik beveel deze makelaar van Harte aan

10 Dhr. EBM Beemsterboer Justus van Effenstraat 65 23 okt. 2023

De begeleiding bij de verkoop is van A tot Z goed verlopen. Perfecte service en uitstekende communicatie! Top geregeld!

9.0 Anoniem Pieter Soutmanlaan 13 16 okt. 2023

Nette makelaar zorgt voor snel contact en beleefd voor zowel koper als verkoper. Deskundig in advies. Aanrader

Met onze dienstverlening willen we jou ontzorgen

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een goede verkoop vanaf het eerste tot het laatste moment goed moet worden begeleid. Wij handelen het traject van verkoop daarom echt met jou af, van wens tot sleuteloverdracht. Alle stappen daartussen zijn ons vak. Wij zijn 6 dagen in de week bezig met de verkoop en aankoop van woningen. Iedereen krijgt bij ons de aandacht die hij of zij verdient. Wil jij onze dienstverlening graag zelf ervaren? Vraag dan een vrijblijvende waardebepaling aan.

09062021 Cliq 8526 1

Alles op orde met een uitgebreid verkoopdossier

Wij vinden het erg belangrijk om een potentiële koper volledig te informeren. We doen dat door middel van een uitgebreid verkoopdossier in Move. Als verkoper krijg je online toegang tot Move om alle documentatie aan te leveren, zoals de lijst van zaken en een vragenlijst voor de verkoop van een woning. Een geïnteresseerde krijgt deze documentatie op aanvraag te zien. Natuurlijk maken we ook een afspraak met de geïnteresseerde om de woning te bekijken. Zo komen we erachter of we de goede match kunnen maken tussen koper en verkoper!

Wij zorgen voor de CLIQ tussen huis en hart

Met een goed gevoel je woning verkopen

Wil jij jouw woning verkopen? Denk dan aan CLIQ makelaars. Wij komen graag vrijblijvend bij jou langs om te vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het formulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct