Wij zijn trots op onze tevreden klanten en dat laten wij graag aan je zien.


Dit vinden onze klanten

Wij vertellen je graag hoe wij zaken aanpakken maar het is nog beter om dat van onze klanten te horen. In de reviews benoemen veel klanten ons betrokken team, het goede contact dat ze met ons hebben en het feit dat we verstand van zaken hebben. Lees je mee?

10 Dhr. Leslie Duijn Ooster Vlaerdinge 57 29 apr. 2022

Na diverse makelaars te hebben gesproken terecht gekomen bij Emile en zijn team. Dit zijn mensen met passie voor het vak en die weten hoe verwachtingen te overtreffen. De trein moet rijden zegt Emile,...

9.0 Anoniem Weenixlaan 14 24 apr. 2022

Gekozen voor Cliq makelaar na paar gesprekken met paar makelaars. Geen spijt gehad. Ben op professionele en prettige wijze begeleid. Gemaakte afspraken zijn nagekomen. Kon altijd terecht met mijn...

10 Trudy Oudeman Jac. van Maerlantlaan 18 18 apr. 2022

Alles is prima verlopen, goede tips voor de verkoop en goeie feedback met de kijkdagen. Alles in volle tevredenheid. Gewoon een goede makelaar om aan te raden.

10 Anoniem Anna Clasina op 't Landtplantsoen 48 28 mrt. 2022

Contact met de makelaars was zeer professioneel maar ook persoonlijk! Wij zijn goed geholpen met de vragen die we hadden. Ze staan echt klaar voor hun klanten!

9.0 Dhr. Peerdeman (gerichte aankoop) Poststraat 5 23 mrt. 2022

Contact met de makelaar is perfect. Emile is een geschikte ondernemer die klantgericht denkt en doet. Met het geven van verantwoording en vrijheid weet hij goede tot zeer goede resultaten te bereiken!

10 Mevr. Kerrebijn Tjaarlingermeer 90 03 mrt. 2022

Super meedenkend. Alles is prima geregeld. Meer service dan verwacht en niets is teveel. Ik kan Emile en zijn team van harte aanbevelen

9.5 Mevr. S.A. Goos-Dol Lindenlaan 8 31 jan. 2022

Vlot , vriendelijk en attent 👍 Goed berijkbaar en niet overdreven of op dringerig 😊 Gewoon fijne mensen

10 Mevr. Bottemanne Vondelstraat 116 21 jan. 2022

Prima contact en zeer duidelijk met de informatie . Prima mede collega die ons ook prima heeft geholpen . Vriendelijke collega’s op kantoor met andere afspraken kwamen we daar mee in contact .

10 Mevr. Bottemanne Vondelstraat 116 20 jan. 2022

Prima contact en zeer duidelijk met de informatie . Prima mede collega die ons ook prima heeft geholpen . Vriendelijke collega’s op kantoor met andere afspraken kwamen we daar mee in contact .

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct