Verkopen met CLIQ makelaars

Passie voor het vak
Wij houden van wat we doen. Die passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan; wij hebben oprechte aandacht voor jouw situatie. We nemen de tijd voor onze klanten en bezichtigingen. Binnen ons team hebben we korte lijntjes. Iedereen is op de hoogte van jouw traject en geen vraag blijft onbeantwoord. Het is onze missie om elke klant van A tot Z te ontzorgen en staan daarom 6 dagen in de week voor je klaar.
Specialistisch topteam
Ons team bestaat uit specialisten. Wij zijn bouwkundig onderlegd, hebben jarenlange ervaring met het ver- en aankopen van woningen en hebben de benodigde juridische kennis. Elk jaar houden we onze kennis op niveau, zodat we je altijd goed kunnen adviseren. We zijn een laagdrempelig kantoor, je kunt met een gerust hart bij ons binnen lopen met al je woonvragen, we zijn er voor je.
Local heroes
Wij wonen en werken in deze omgeving en zijn lokaal betrokken. Samenwerken doen we met de beste lokale partners. Verkoopstyling is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Ook werken we samen met de beste fotograaf van de regio. Wij zetten alle mogelijke middelen in om een optimaal resultaat te behalen. We kunnen je alles vertellen over de ins en outs van elke straat of wijk. Deze kennis zetten we graag voor jou in

Huis verkopen in Heerhugowaard met CLIQ makelaars

Jouw thuis is uniek. Logisch dat jouw huis ook een unieke verkoopstrategie verdient. Samen met jou bepalen we wat het meest effectief is; en dat is elke voor elke woning weer anders.

Hoe verkoopt CLIQ makelaars jouw woning?

Wij zetten jouw huis in Heerhugowaard in de spotlights. Aantrekkelijke (360 graden) foto’s, een video of een digitale brochure; alles is mogelijk. Ook dronefoto's voegen wij bij al onze woningen toe. We zorgen voor een sprekende tekst over jouw woning en de buurt en het perfecte plaatje; we halen alles uit de kast!

Maak kennis met de makelaar

Of bepaal eerst de waarde van jouw woning

Neem contact met ons op, en we kijken samen naar de beste oplossing

Wat onze klanten vinden

9.0 Dhr. Suijk Junolaan 39 08 jul. 2024

Prima, er was niets teveel,elk contact was even vriendelijk,iwij zouden willen dat iedereen naar cliq zou gaan.

9.3 Anoniem Weegbree 29 05 jul. 2024

We hebben het contact als uitstekend ervaren, goede bereikbaarheid, duidelijke uitleg en altijd vriendelijk te woord gestaan. Open en eerlijkheid vonden wij 1 van de belangrijkste punten en hebben dit...

10 Dhr. Sebastiaan van Loon Raadhuisstraat 5 b 26 jun. 2024

Aller eerst wil ik heel team Cliq bedanken voor het harde en goeie werk! Het is duidelijk dat Cliq een boven gemiddeld brede kennis heeft van het makelaars vak en van hoe de markt in elkaar steekt....

8.0 Anoniem Droogmakerij 20 10 jun. 2024

2e keer dat we het team van Cliq hebben ingeschakeld voor de verkoop van onze woning. 2 x top ,prima service en aanrader voor iedereen

10 Anoniem Travalje 46 31 mei 2024

Wij zijn van mening dat je bij Cliq een eerlijk, deskundig en betrouwbaar advies krijgt als je je huis wilt verkopen. Van begin tot eind is er een goed contact over alles en altijd snel een antwoord...

10 Herbert Venselaar 29 mei 2024

Een goede samenwerking gehad met Cliq Makelaars. Prettig contact en prima advisering. Dank daarvoor.

9.3 Anoniem Raadhuisplein 36 29 mei 2024

Ik ben heel tevreden, want ze zijn altijd heel vriendelijk en goed bereikbaar. Dankzij de goede adviezen heb ik dit huis kunnen kopen!

9.0 Anoniem Moerbeeklaan 42 29 mei 2024

Het kantoor was altijd goed bereikbaar en we kregen snel en deskundig advies. Al met al een zeer goede en prettige samenwerking gebleken. We danken het Cliq daarvoor. Vriendelijke groet, Herbert...

9.0 Anoniem Wolgastraat 5 21 mei 2024

Wij hebben de begeleiding van begin tot eind als heel prettig ervaren. Vragen via app werden zeer snel beantwoord . Fijn en enthousiast team.

8.8 Dhr. Bryan Warrink Burgplantsoen 3 20 mei 2024

Het contact met Cliq Makelaars was zeer fijn. Snel reactie, duidelijke verwachtingen scheppen en altijd goede communicatie.

Met onze dienstverlening willen we jou ontzorgen

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een goede verkoop vanaf het eerste tot het laatste moment goed moet worden begeleid. Wij handelen het traject van verkoop daarom echt met jou af, van wens tot sleuteloverdracht. Alle stappen daartussen zijn ons vak. Wij zijn 6 dagen in de week bezig met de verkoop en aankoop van woningen. Iedereen krijgt bij ons de aandacht die hij of zij verdient. Wil jij onze dienstverlening graag zelf ervaren? Vraag dan een vrijblijvende waardebepaling aan.

Huis verkopen Heerhugowaard

Alles op orde met een uitgebreid verkoopdossier

Wij vinden het erg belangrijk om een potentiële koper volledig te informeren. We doen dat door middel van een uitgebreid verkoopdossier in Move. Als verkoper krijg je online toegang tot Move om alle documentatie aan te leveren, zoals de lijst van zaken en een vragenlijst voor de verkoop van een woning. Een geïnteresseerde krijgt deze documentatie op aanvraag te zien. Natuurlijk maken we ook een afspraak met de geïnteresseerde om de woning te bekijken. Zo komen we erachter of we de goede match kunnen maken tussen koper en verkoper!

Wij zorgen voor de CLIQ tussen huis en hart

Met een goed gevoel je woning verkopen

Wil jij jouw woning in Heerhugowaard of omgeving verkopen? Denk dan aan CLIQ makelaars. Wij komen graag vrijblijvend bij jou langs om te vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het formulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct