Mijn favorieten

Een gestyled huis verkoopt beter

Uw woning verkopen: Verkoopstyling & woningpresentatie

Werkt verkoopstyling?

Ja, verkoopstyling werkt! Uit onderzoek blijkt dat woningen die professioneel zijn gestyled sneller verkopen en tegen een hogere verkoopprijs dan niet gestylde woningen.

Toch denkt u misschien; mijn woning is keurig opgeruimd en ziet er goed uit en dus heb ik geen stylist nodig. Maar een verkoopstylist heeft (zeker in onze ogen) meerwaarde!  De verkoopstylist van Interieur34 is een specialist in woningpresentatie. Als ervaren stylist kijkt zij door de ogen van een potentiële koper. Ze beoordeelt dus niet de woonsfeer van de huidige bewoners, maar creëert een voor de mogelijke koper optimale inrichting en styling waar hij zich thuis voelt.  Ze maakt daarbij uiteraard zoveel mogelijk gebruik van het in de woning aanwezige interieur.

Onthoud dat slechts 20% van de kopers door de persoonlijke inrichting en sfeer van een te koop staande woning heen kijken. Voor de overige 80% is het dus heel belangrijk om alle positieve punten van een woning te benadrukken, anders haakt die groep direct af. Gerestylde woningen vallen meer op, waardoor zij meer bezoekers trekken en hiermee de kans op verkoop aanzienlijk vergroten.

Interieur34 is specialist op het gebied van woningpresentatie en CNVV gecertificeerd verkoopstylist.
 
Bent u geïnteresseerd? Neem contact met op met Interieur34

Sascha Nietfeld-Gooijer
H.H.Pimenteltuin 34
1705 HW Heerhugowaard
06-53318290info@interieur34.nl
www.interieur34.nl

Sascha Nietfeld-Gooijer, eigenaresse van Interieur34