Mijn favorieten

Verkoop

Verkopen is een vak! En zeker in de huidige woningmarkt. Wij van CLIQ makelaars zijn ons dat terdege bewust. Onze jarenlange ervaring zorgt dat wij, ook nu, de gewenste resultaten boeken.

Hoe wij dit doen? Wij werken met zeer goede professionals om ons heen om uw woning op te laten vallen tussen al het andere aanbod. Hiervoor hebben wij zeer succesvolle en voordelige presentatiepakketten samengesteld. Wij werken hiervoor met regionale partners als fotostudio Gerard Vlaar, Interieur34, Abovo Media, Rodi Media, maar ook gedegen hypotheekadviseurs als Zicht adviseurs en Adviesgroep Het Raadhuis.

Voor onze verkoop hebben wij een drietal presentatiepakketten samengesteld, zodat wij voor iedere klant en voor ieder type woning een passende en betaalbare presentatie kunnen aanbieden.

Onze presentatiepakketten:

Brons pakket

Een betaalbare manier om uw woning te presenteren met professionele foto's en uitstekende presentaties op Funda en andere toonaangevende woningsites.

Zilver pakket

Dit verkooppakket gaat een stap verder. U krijgt van onze interieur adviseur echt uiterst waardevolle tips over hoe u uw woning verkoop klaar maakt. Daarnaast wordt de presentatie verder uitgebreid met uitstekende getekende 2D en 3D plattegronden.

Goud pakket

Ons Goud pakket zorgt er echt voor dat uw woning alle aandacht krijgt die het maar kan krijgen. Het verkoopklaar maken van uw woning wordt in 2 fases ondersteund om de woning echt perfect te kunnen aanbieden. Ook op Funda krijgt uw woning alle aandacht die het verdient door de beste plekken en een maximale presentatie. Dit houdt in dat de woning naast plattegronden en professionele foto's ook extra wordt belicht door een video (opgebouwd uit fotomateriaal) en 360 graden foto's.


Onze makelaarsdiensten:

Onze diensten als makelaar verrichten wij middels middels ons "all-inclusive" pakket. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een goede verkoop vanaf het eerste tot het laatste moment goed moet worden begeleid. Wij handelen het traject van verkoop daarom echt met u af bij de notaris. Alle stappen daartussen zijn ons vak. Wij zijn 6 dagen in de week bezig met de verkoop en aankoop van woningen en hopelijk binnenkort ook van uw woning. Iedereen krijgt bij ons de aandacht die hij of zij verdient. Onze kracht zit hem in korte lijnen en doen wat we beloven!

Dus wilt u uw woning verkopen denk dan aan CLIQ makelaars. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te vertellen wat wij ook voor u kunnen betekenen.

Wilt u meer weten over onze diensten? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

NIEUW; Matterport

Wij kunnen de ultieme online bezichtiging maken met de allernieuwste Matterport camera’s. Deze revolutionaire techniek zorgt voor een Google Streetview ervaring binnen de muren van een woning. Het werkt gebruiksvriendelijk snel, is verrassend eenvoudig te navigeren en blinkt uit op mobiele devices. U als verkoper maakt in een blik uw woning inzichtelijk. U als mogelijke koper maakt alvast kennis met de opties van de woning.
.