Huis kopen? Schakel onze aankoopmakelaar inWaarom een aankoopmakelaar?

Vergroot je kansen met een expert
Met een NVM aankoopmakelaar sta je sterker. Door hun kennis en netwerk ben je als eerste op de hoogte van nieuw aanbod, vaak zelfs vóórdat het op Funda verschijnt.
Bespaar tijd en geld
Onze aankoopmakelaars begeleiden je vanaf het eerste moment, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Van het signaleren van bouwkundige gebreken tot het geven van advies over biedingen en onderhandelingen.
Deskundig advies
Wij zorgen ervoor dat je nooit te veel betaalt. Dankzij onze grondige marktkennis en vakkundigheid voorkomen we verrassingen en miskopen. Onze dienstverlening verdient zichzelf terug door jouw belangen te behartigen.

Een nieuwe woning kopen? Schakel CLIQ in om je bij te staan als aankoopmakelaar

Ben jij op zoek naar een koopwoning in Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk of omliggende gemeentes en wil je goede aankoopbegeleiding in de huidige, hectische woningmarkt? Schakel dan CLIQ makelaars in als jouw aankoopmakelaar. Wij bieden (juridische en bouwkundige) kennis van de markt, vakkundigheid en zijn als één van de eersten op de hoogte van het nieuwe aanbod in ons werkgebied. Bovendien adviseren wij jou over de reële waarde en de biedingen, waardoor jij nooit teveel betaalt. Zo verdienen wij ons terug! En koop je geen “kat in de zak”.

Plan hier jouw gratis aankoopadviesgesprek

Gratis aankoopadviesgesprek

Twijfel je of een aankoopmakelaar iets voor jou kan betekenen? Plan dan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze aankoopmakelaars in. Wij vertellen je graag wat wij in jouw zoektocht kunnen betekenen

Aankoopadviesgesprek plannen

Wat onze klanten vinden:

10 Aankoopklant Heemraadssingel 82 b, Heerhugowaard 29 jan. 2024

Het team van CLIQ makelaars is beduidend beter dan andere makelaars. Betrokken, professioneel, adviserend, vriendelijk en op tijd gedurende het gehele traject. Het heeft echt het verschil gemaakt bij deze grote aankoop in ons leven.

10 Walter Brattinga Heemraadssingel 196 C, Heerhugowaard 06 dec. 2023

De makelaar is zeer professioneel en heeft veel bouwkundige kennis. Geeft praktische tips en denkt mee in alle aspecten bij aankoop van een woning. Ook met het oog op de toekomst. Investeert in de relatie om onze wensen goed te begrijpen en daarmee onze belangen te behartigen in het keuze- en onderhandelingsproces. Zeer plezierig contact, komt afspraken na en heeft een uitstekende back-office die alles goed opvolgt. Dit is hoe begeleiding moet zijn bij grote beslissingen in je leven.

10 Jolanda & Dennis Fabel Haagwinde 23, Oudkarspel 15 sep. 2023

Nadat we ons droomhuis hadden gevonden op Funda heeft Emile van Cliq Makelaars het aankoop proces in gang gezet. We zijn eerst zelf gaan kijken en de 2e bezichtig hebben we samen met Emile gedaan, er werd ruim de tijd genomen om het hele huis goed te onderzoeken. Dat gaf ons het vertrouwen om de onderhandeling voor de aankoop ook voort te zetten.
Het is wel een proces waar je als onervaren huizenkopers echt goed hulp bij kan gebruiken om de rust te bewaren. Emile heeft ons daarin echt heel goed begeleid en zodoende zijn we er in geslaagd om de aankoop van ons droomhuis te realiseren.
We zijn het hele enthousiaste team Cliq makelaars daarom ook heel erg dankbaar voor hun inzet !!

Wat biedt CLIQ makelaars?

Na eindeloos speuren op Funda, ben je eindelijk het huis tegengekomen waar je naar zocht. Nu begint het proces echter pas. Want je moet er op tijd bij zijn, maar wilt ook zeker weten dat er geen onvoorziene risico's kleven aan de woning. En wat is een juist openingsbod? Met onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar en onze bouwkundige kennis begeleiden we je graag bij deze grote stap.

Onze belofte

  • Wij gaan doelgericht met jou op zoek naar jouw droomwoning, wij zorgen dat jij als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod.
  • Wij gaan mee naar bezichtigingen.
  • Wij signaleren mogelijke bouwkundige gebreken en voorkomen hiermee een miskoop.
  • Wij geven advies over de biedingen en onderhandelen voor je.
  • Wij verzorgen een nauwkeurige controle van de koopakte.
  • Wij zijn aanwezig bij de opleverinspectie van de woning en begeleiden je bij de afwikkeling.

Plan een aankoopadviesgesprek

Hulp nodig bij de aankoop van jouw woning?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen je droomhuis te vinden zonder zorgen.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct