Plattegronden Plattegronden (2)

Berenkoog 47 m

1822 BH Alkmaar
€ 1.295 p.m. Excl. btw
Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte

Omschrijving

Ben je op zoek naar een goede combinatie van kantoor en opslag/ werkruimte? Lees dan snel verder. Op bedrijventerrein Beverkoog bieden wij je deze, in 2020 gebouwde, tweelaagse bedrijfsunit te huur aan. De unit is circa 84m² groot, gelijk verdeeld over de twee bouwlagen. De bedrijfsruimte op de begane grond is bereikbaar via zowel een elektrisch bedienbare overheaddeur als een loopdeur. De verdieping is te bereiken middels een houten trap en beschikt over een pantry en toilet.

Locat

...

Ben je op zoek naar een goede combinatie van kantoor en opslag/ werkruimte? Lees dan snel verder. Op bedrijventerrein Beverkoog bieden wij je deze, in 2020 gebouwde, tweelaagse bedrijfsunit te huur aan. De unit is circa 84m² groot, gelijk verdeeld over de twee bouwlagen. De bedrijfsruimte op de begane grond is bereikbaar via zowel een elektrisch bedienbare overheaddeur als een loopdeur. De verdieping is te bereiken middels een houten trap en beschikt over een pantry en toilet.

Locatie:
Het object is gesitueerd op bedrijventerrein Beverkoog aan de hoofdverkeersader van het bedrijventerrein. Het is gelegen in bedrijfsverzamelgebouw De Beren. Het complex bestaat uit 12 tweelaags bedrijfsunits en 2 drielaags bedrijfsunits op de kop van het gebouw.

De bereikbaarheid is goed te noemen, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Het bedrijventerrein kent een uitstekende aansluiting op de Provinciale weg N242 Alkmaar-Leeuwarden met verbinding op de A9.

Indeling:
Entree/hal met toegangsdeur naar bedrijfshal begane grond en trapopgang naar de verdieping. Vaste trap naar 1e verdieping met overloop met toilet en toegang tot een open kantoor-/praktijkruimte voorzien van pantry. De verdieping wordt verwarmd/gekoeld middels een airco-unit en is afgewerkt met gestucte wanden en een donker plafond.

Parkeren:
Bij het gehuurde heb je het exclusief gebruiksrecht van één parkeerplaats.

Huurprijs en huurtermijn:
€ 1.295,-- per m2/ per jaar exclusief BTW. Huurperiode vanaf 2 jaar bespreekbaar.

Bijzonderheden object:
- monolithisch afgewerkte betonvloer
- vloerbelasting op de begane grond 1.500 kg/m²
- vloerbelasting op de verdieping 500 kg/m²
- elektrisch bediende geïsoleerde overheaddeur 3 x 3,3 meter (bxh), inclusief voeding naar de meterkast
- loopdeur naast de overheaddeur
- HR++ beglazing
- aluminium kozijnen
- alle draaiende delen voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk (SKG 2**)
- meterkast met elektra (3 x 25A), water en glasvezelaansluiting
- geen gasaansluiting
- verwarming en koeling d.m.v. airco-unit

Bestemming:
Bedrijfs- en kantoordoeleinden.

Vigerend bestemmingsplan 'Beverkoog', vastgesteld op 14 juni 2012. Enkelbestemming 'Gemengd'. De voor Gemengd aangewezen gronden zijn bestemd voor gebouwen ten behoeve van:
- een bedrijf en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorieën 1 tot en met 4 van de Staat van bedrijfsactiviteiten (Bijlage 1);
- ondergeschikte detailhandel, al dan niet in combinatie met reparatiewerkzaamheden, gemaximeerd tot 20% van het totale bruto vloeroppervlak van de hoofdfunctie, met een maximale omvang van 100 m² winkeloppervlak (vwo), mits de detailhandel gerelateerd is aan de hoofdfunctie;
- solitaire kantoren, met een maximale oppervlakte van 750 m², mits deze geen sterke publieksaantrekkende werking c.q. baliefunctie hebben, waarbij een maximum oppervlak van 3.000 m² aan kantoorunits per gebouw geldt;
- bedrijfsgebonden kantoorvoorzieningen, gemaximeerd tot 50% van het bruto vloeroppervlak van de hoofdfunctie en een maximale bruto vloeroppervlak van 2000 m² per bedrijf;
- dienstverlening;
- perifere detailhandel in ABC-goederen;
- perifere detailhandel tot 1500 m2 winkelvloeroppervlak (wvo);
- een webwinkel;
- een facility point;
- copyshops;
- horecabedrijven van categorie 3 en 4;
- sportvoorzieningen;
- parkmanagement;
- maatschappelijk;
- culturele en ontspannende voorzieningen;
- kindercentrum;

Bij twijfel over het toestaan van jouw bedrijfsvoering adviseren wij je zelf contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar.

Servicekosten:
Huurder dient zelf contractant te worden van de nutsleveranciers.

Betalingen:
Huur, servicekosten en btw per maand vooruit.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie, model ROZ, ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

Aanvaarding:
Kan spoedig

Voorbehoud:
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Aansprakelijkheid:
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zowel de door ons verplicht afgesloten Beroepsaansprakelijkheid verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract:
Gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met de bijbehorende algemene bepalingen.

Reclame:
Om eenheid van het gevelaanzicht van het complex te behouden gelden regels ten aanzien van het reclameaanduidingen. Bij de bedrijfsunits mogen deze uitsluitend worden aangebracht binnen de zones zoals op de tekeningen staat aangegeven. Dit geschiedt altijd in overleg met de verhuurder.

Overdracht

Status:
Beschikbaar
Huurprijs:
€ 1.295 p.m. Excl. btw
Aangeboden sinds:
07-11-2023

Bouwvorm

Soort bouw:
Bestaande bouw
Bouwjaar periode:
2020
Specifiek:
Bedrijfsruimte

Indeling

Hoofdbestemming:
BEDRIJFSRUIMTE
Perceeloppervlakte:
46m²
BEDRIJFSRUIMTE
Bedrijfsruimte bedrijfshal opp:
84 m²
Bedrijfshal vrije vloerbelasting:
1500 kg
Bedrijfsruimte kantoorruimte opp:
42 m²
Bedrijfsruimte kantoorruimte verdiepingen:
1

Energie

Energielabel:
Niet beschikbaar

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen:
1

Diversen

Ligging:
Bedrijventerrein
NVM Business Makelaar NVM Business Makelaar
CLIQ makelaars 072 - 571 2300 Download brochure
Interesse in dit object?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag naar de mogelijkheden

Niet gevonden wat u zocht?

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct