Woning verkopen met NVM Online Bieden

Je woning verkopen met NVM Online Bieden zorgt voor een transparante manier van verkopen. Geïnteresseerden kunnen namelijk zien wat anderen hebben geboden en deze informatie gebruiken om hun eigen bod uit te brengen.

Niet alleen voor de koper heeft dit voordelen, ook voor de verkoper is het voordelig. Kopers hebben nu inzicht in het hoogste bod en kunnen beslissen of ze hier overheen gaan.

Hoe werkt NVM Online Bieden?

Jouw woning wordt aangemeld in het systeem van NVM Online Bieden. Samen kiezen we de begin- en eindtijd van het biedproces én de startprijs.

Als jouw woning eenmaal is geplaatst, kan het bieden beginnen. Kopers kunnen de biedingen van anderen inzien en krijgen de keuze of zij hun bod willen verhogen of niet. Wanneer de eindtijd nadert en er wordt nog steeds geboden, wordt de eindtijd automatisch verlengd. Alle bieders krijgen dan nog de kans om hun bod te verhogen.

Als elke bieder een definitief bod heeft uitgebracht en de tijd is verstreken, bepalen we samen welk bod we aannemen.

Voordelen van NVM Online Bieden

  • Transparant
  • Snel
  • Effectief
  • Inzichtelijk
  • Real time te volgen

Benieuwd naar NVM Online Bieden?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over NVM Online Bieden. Je kunt ons bellen, mailen of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct