BiedingsformulierJe hebt een woning uit ons aanbod gezien en wilt een bieding uitbrengen. CLIQ makelaars vertegenwoordigt de verkoper en wij adviseren huizenkopers/zoekers een NVM aankoopmakelaar in te schakelen. Een aankoopmakelaar kent de markt, kan jou begeleiden en voorkomt problemen. Onderhandelen is een vak!

Kies je ervoor zelf te onderhandelen? Vul dan het onderstaande formulier in:

Noteer hier het adres of plaats de URL van het objectIndien verkoper dit bod accepteert is ondergetekende verplicht de woning te kopen conform de voorwaarden die aan een NVM koopovereenkomst worden gesteld. In deze koopovereenkomst zal een boetebeding worden opgenomen van 10% van de koopsom. Ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen 10 dagen na acceptatie van het bod plaats te vinden. De waarborgsom (of bankgarantie) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan aan de notaris. Eventueel door koper te maken voorbehouden (zoals het verkrijgen van hypotheek (eventueel met Nationale Hypotheek Garantie) of met het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring) kunnen alleen worden opgenomen indien deze uitdrukkelijk op dit biedingsformulier zijn vermeld. Verder kunnen aanvullende artikelen in de koopakte worden opgenomen.
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor.
Bedrag in zegge voluit schrijven volgens de Nederlandse schrijfwijze. Klik hier om gebruik te maken van Zegge.nu's eenvoudige tool om getallen voluit te schrijven.
Tot wanneer je de tijd nodig heeft om de financiering rond te krijgen.
(datum sleuteloverdracht)
Your browser does not support the Signature field
Your browser does not support the Signature field

Let op!

 • Informeer altijd eerst bij CLIQ makelaars of de woning "vrij van onderhandeling" en nog steeds beschikbaar is.
 • Een vraagprijs is een uitnodiging om een onderhandeling aan te gaan.
 • Verkoper behoudt te allen tijde het recht op gunning.
 • Een koop is pas gesloten na ondertekening van de koopovereenkomst.
 • CLIQ makelaars hanteert de koopovereenkomst conform het NVM model en neemt altijd de verplichting van waarborgsom/bankgarantie op
 • Bij woningen met een bouwjaar ouder dan 1993 wordt de asbest- en ouderdomsclausule opgenomen.
 • Indien de kandidaat-koper voorwaarden wil verbinden aan de overeenkomst dient dit reeds bij het eerste bod te worden opgenomen.
 • Bij iedere woning wordt uitgegaan van een kosten koper overeenkomst tenzij expliciet anders vermeld.
 • De koper dient een notariskeuze te maken voor een notariskantoor op redelijke afstand. Wij verzoeken je vooraf aan te geven als jij als koper kiest voor een notaris buiten een straal van 25 kilometer buiten Heerhugowaard. De extra kosten die hiermee gemoeid zijn komen voor rekening van de koper.
 • De koopovereenkomst gaat naar de notaris en jij hebt vervolgens een wettelijke bedenktijd van drie dagen. Binnen deze tijd kan jij alsnog afzien van de aankoop. Doe je dit niet, zijn de financiën rond en vormen ook eventuele andere ontbindende voorwaarden geen obstakel meer, dan vindt op de afgesproken opleveringsdatum de overdracht plaats bij de notaris.
 • CLIQ makelaars hanteert de NVM consumentenvoorwaarden.

Heb je nog vragen over het biedingsformulier?

Wij staan voor je klaar!

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct