Oosteinde 28

1636 XV Schermerhorn
€ 850 p.m. Excl. btw
Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte

Omschrijving

Bent u op zoek naar een interessante bedrijfsruimte met diverse mogelijkheden in het hart van Schermerhorn, lees dan verder. De op de begane grond gelegen ruimte bestaat uit een aan de straatzijde gelegen ruimte, welke thans in gebruik is als kapsalon. U kunt deze ruimte natuurlijk ook prima gebruiken als kantoorruimte. Daarnaast zijn er een tweetal kamers, waarvan één als kitchenette in gebruik is en de tweede beschikt over een praktische bergruimte. Achter de ruimte ligt een gemeenschappelijke

...

Bent u op zoek naar een interessante bedrijfsruimte met diverse mogelijkheden in het hart van Schermerhorn, lees dan verder. De op de begane grond gelegen ruimte bestaat uit een aan de straatzijde gelegen ruimte, welke thans in gebruik is als kapsalon. U kunt deze ruimte natuurlijk ook prima gebruiken als kantoorruimte. Daarnaast zijn er een tweetal kamers, waarvan één als kitchenette in gebruik is en de tweede beschikt over een praktische bergruimte. Achter de ruimte ligt een gemeenschappelijke tuin.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem dan contact op met CLIQ makelaars. Check voordat u uw mogelijkheden wilt bespreken de Bestemming, in de gelijknamige paragraaf hieronder.

Verhuur: Voor de verhuur bieden wij aan Oosteinde 28 Schermerhorn. De ruimte bestaat uit een salon met entree aan de voorzijde. Van daaruit loopt u naar de hal met toegang tot het eenvoudige toilet en tweede hal waar ruimte is voor een warmte-installatie (dient de huurder zelf te realiseren). Deze tweede hal geeft toegang tot het kantoor met kitchenette en de achtergelegen ruimte met toegang tot de berging.

De ruimte heeft een oppervlakte van circa 98,1 m² BVO op de begane grond en is voorzien van grote raampartijen.
Huurprijs: € 850,- per maand (geen BTW). Huurcontract vanaf 1 jaar is bespreekbaar.

Locatie: De ruimte is gelegen aan het Oosteinde, middenin het dorp Schermerhorn. Het heeft een fraaie zichtlocatie en nette entree. Schermerhorn ligt centraal tussen Alkmaar en Hoorn en heeft een goede ontsluiting richting de A7.

Parkeren: In de directe nabijheid zijn openbare parkeerplekken aanwezig.

Bestemming:
De voor 'Gemengd' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a) detailhandel en dienstverlening;
b) maatschappelijke voorzieningen;
c) wonen;
d) bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, parkeervoorzieningen, nutsvoorzieningen en water;
e) functies genoemd onder a en b zijn niet op de verdiepingen toegestaan.

6.3 Specifieke gebruiksregels
6.3.1 Algemeen
Met betrekking tot het gebruik gelden de volgende regels:
a. detailhandel in volumineuze goederen en grootschalige detailhandel zijn niet toegestaan;
b. opslag van goederen met een totale stapelhoogte van meer dan 4 m is op onbebouwde gronden
niet toegestaan;
c. het gebruik of laten gebruiken van bijgebouwen als zelfstandige woning of als afhankelijke
woonruimte is niet toegestaan.

6.3.2 Aan huis verbonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten
In een woning zijn een aan huis verbonden beroep of kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten toegestaan onder de volgende voorwaarden:

a. de aan huis verbonden beroeps- of kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten mogen aan de woonfunctie geen afbreuk doen en dienen daaraan ondergeschikt te zijn in die zin dat de woonfunctie de primaire functie dient te blijven; dit betekent dat niet meer dan 30% van het vloeroppervlak van de woning, inclusief aan- en uitbouwen ten behoeve van het aan huis verbonden beroep of kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten mag worden gebruikt;
b. de activiteiten mogen geen hinder opleveren voor de woonsituatie.; dit betekent dat ingeval van bedrijfsactiviteiten uitsluitend bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan in categorie 1 van de van deze regels deel uitmakende Staat van Bedrijfsactiviteiten;
c. de activiteiten mogen geen detailhandel en/of horeca betreffen;
d. de activiteiten mogen geen nadelige invloed hebben op de normale verkeersafwikkeling en geen onevenredige parkeerdruk veroorzaken.

Nutsvoorzieningen:
Nutsvoorzieningen dient huurder op eigen naam te stellen.

Aanvaarding:
In overleg, mogelijk vanaf ca. november 2023

Voorbehoud:
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Aansprakelijkheid:
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zowel de door ons verplicht afgesloten Beroepsaansprakelijkheid verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, gelijk lopend aan de Huurprijsherziening van onderverhuurder, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie, model ROZ, ter grootte van drie maanden huurpenningen.

Huurcontract:
Gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met de bijbehorende algemene bepalingen.

Overdracht

Status:
Beschikbaar
Huurprijs:
€ 850 p.m. Excl. btw
Aangeboden sinds:
08-03-2023

Bouwvorm

Soort bouw:
Bestaande bouw
Bouwjaar periode:
1986
Specifiek:
Bedrijfsruimte

Indeling

Hoofdbestemming:
BEDRIJFSRUIMTE
BEDRIJFSRUIMTE
Bedrijfsruimte bedrijfshal opp:
98 m²

Energie

Energielabel:
A+

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen:
0

Diversen

Ligging:
Overig
NVM Business Makelaar NVM Business Makelaar
CLIQ makelaars 072 - 571 2300 Download brochure
Interesse in dit object?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag naar de mogelijkheden

Niet gevonden wat u zocht?

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct