Plattegronden Plattegrond (1)

Jan Duikerweg 7

1703 DH Heerhugowaard
€ 445 p.m.
Kantoorruimte Kantoorruimte

Omschrijving

Ondernemers opgelet! Ben jij die ondernemer die nog vanuit huis werkt of mis jij uitstraling voor je bedrijf. Dan hebben wij nu de perfecte kantoorruimte/ werkplek voor je gevonden.

In het zeer representatieve kantoorpand “Het Rif” mogen wij een werkkamer aanbieden van circa 35m2. De ruimte is geschikt om alleen of desgewenst met maximaal met 2 personen te gebruiken. Daar komt bij dat je van de eigenaar gebruik mag maken van de volgende faciliteiten: de to...

Ondernemers opgelet! Ben jij die ondernemer die nog vanuit huis werkt of mis jij uitstraling voor je bedrijf. Dan hebben wij nu de perfecte kantoorruimte/ werkplek voor je gevonden.

In het zeer representatieve kantoorpand “Het Rif” mogen wij een werkkamer aanbieden van circa 35m2. De ruimte is geschikt om alleen of desgewenst met maximaal met 2 personen te gebruiken. Daar komt bij dat je van de eigenaar gebruik mag maken van de volgende faciliteiten: de toiletgroepen, de zeer luxe keuken, een kleine magazijnruimte en incidenteel van een extra spreekkamer.

En dat is nog niet alles, er is ook een mogelijkheid om maximaal 2 eigen parkeerplaatsen bij te huren à € 25,- excl. BTW per maand per parkeerplaats. Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats. Zo houd je tijd over om te ondernemen!

Wat bieden wij:
Een volledig ingerichte werkkamer met laminaatvloer, systeemplafond met verlichting, grote raampartijen met raambekleding, kabelgoten en verwarming, gebouwkoeling en beveiliging/ inbraakalarm. Je hoeft alleen je eigen bureau nog te plaatsen.

Locatie:
De kantoorruimte is gelegen aan de Jan Duikerweg 7 in Heerhugowaard, een zichtlocatie aan de Westtangent. Het NS-station is op loopafstand.

Bestemming:
Hoogwaardige kantoorruimte met een energielabel A.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen €20,- excl. btw per vierkante meter per jaar (gecalculeerd op 50m2 in verband met gebruik algemene ruimtes). Dit betreft een voorschotbedrag en dit zal jaarlijks op nacalculatie worden verrekend.

Desgewenst kan tegen meerprijs door de schoonmaakservice de gehuurde ruimte periodiek worden schoongehouden.

Overdracht

Status:
Verhuurd
Huurprijs:
€ 445 per maand
Aangeboden sinds:
23-12-2021

Bouwvorm

Soort bouw:
Bestaande bouw
Bouwjaar periode:
2005
Specifiek:
Kantoorruimte

Indeling

Hoofdbestemming:
KANTOORRUIMTE
KANTOORRUIMTE
Oppervlakte:
35 m²
In units vanaf:
35 m²
Oppervlakte:
35 m²
Verdiepingen:
1

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen:
2
Parkeerfaciliteiten:
Er is een mogelijkheid om maximaal 2 eigen parkeerplaatsen bij te huren.

Diversen

Ligging:
Bedrijventerrein
NVM Business Makelaar NVM Business Makelaar
CLIQ makelaars 072 - 571 2300 Download brochure
Interesse in dit object?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag naar de mogelijkheden

Niet gevonden wat u zocht?

CLIQ makelaars b.v.
J. Duikerweg 5
1703 DH Heerhugowaard

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct